Welkom bij AvantiZorg

Wij zijn het vertrouwde gezicht in de West-Betuwe en zorgen ervoor dat u voelt dat er iemand voor u klaarstaat. Met onze zorgverlening doen wij er alles aan om u zo lang mogelijk in eigen vertrouwde omgeving te houden en om u zoveel mogelijk te laten genieten van het leven.

Dementiezorg door AvantiZorg

AvantiZorg is ervaren met dementiezorg in Beesd en de rest van de West-Betuwe. Wij zorgen ervoor dat u nog zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen en nog zoveel mogelijk geniet van uw leven. Bovendien ontlasten we mantelzorgers waar nodig. Uiteraard staat de patiënt centraal en passen we de zorgverlening aan op de wensen van de aanvragers.

Ontzorgen van dementerende en mantelzorger

Wanneer bij u de diagnose ‘dementie’ vastgesteld wordt, is dit vaak een grote klap voor uzelf, maar ook voor de naaste familie. Deze ingrijpende ziekte brengt namelijk grote gevolgen met zich mee die het leven van de patiënt en naasten radicaal verandert. Blijven wonen in de eigen omgeving is het prettigste voor u als dementerende. Hier kent u de weg en voelt alles vertrouwd. Wel breekt er uiteindelijk een tijd aan waarin u steeds minder zelfstandig kunt doen en taken dient over te laten aan familie en vrienden. Voor deze zogeheten mantelzorgers is het verrichten van de taken een zware en emotionele klus. Wij helpen daarom zowel patiënten als mantelzorgers – tijdelijk en permanent – op de been te blijven.

Zorg volgens uw wensen

De werkzaamheden die wij uitvoeren lopen zeer uiteen en zijn afhankelijk van wat de dementerenden en verzorgers wensen. Ons doel is om het iedereen zo prettig mogelijk te maken. Kan de patiënt nog een aantal taken zelfstandig uitvoeren? Dan bieden we begeleiding bij deze alledaagse levensverrichtingen, zodat we u eveneens helpen om zo zelfstandig mogelijk te blijven. Daarbij kijken we wat u graag nog in het leven wilt doen en zetten we alles op alles om dit te verwezenlijken. Uw kwaliteit van leven staat tenslotte voorop. Aan onze dementiezorg komt tevens een stukje verpleging te pas. Denk onder meer aan stomazorg en het aanbrengen van insulinespuiten. Wij zijn overigens ervaren met elk soort zorgverlening.

Wilt u binnen de West-Betuwe gebruik maken van onze zorg voor dementerenden? Neem contact op met AvantiZorg door te bellen naar 085-8881635 of door het contactformulier bovenaan de pagina in te vullen. Wij staan klaar van Beesd, Culemborg en Geldermalsen tot aan Leerdam en Tiel.

Meer weten?

Neem contact op met AvantiZorg!