Welkom bij AvantiZorg

Wij zijn het vertrouwde gezicht in de West-Betuwe en zorgen ervoor dat u voelt dat er iemand voor u klaarstaat. Met onze zorgverlening doen wij er alles aan om u zo lang mogelijk in eigen vertrouwde omgeving te houden en om u zoveel mogelijk te laten genieten van het leven.

AvantiZorg is specialist in palliatieve zorg

Zoekt u naar een ervaren en betrouwbaar adres voor palliatieve zorg in Beesd of elders in de West-Betuwe? AvantiZorg staat graag voor u klaar om u langdurige of terminale zorg thuis te bieden. Wij doen er alles aan om u nog optimaal te laten genieten van het leven. De terminale verzorging geven we dan ook volledig vorm volgens uw wensen.

Regie in eigen handen

Van palliatieve zorgverlening is sprake wanneer uw behandelingen die zich richten op genezing niet of niet genoeg meer helpen om de ziekte te bestrijden. In dat geval gaat u over op palliatieve verzorging. Met deze dienstverlening richten wij ons niet alleen op de terminale thuiszorg, ook wel ‘palliatief terminale zorg’ genoemd, maar eveneens op het gehele traject naar deze fase toe. Graag nemen we met onze palliatieve zorg bij u thuis moeilijke, angstige en onzekere tijden van u uit handen. Behalve het bieden van de juiste zorg en verpleegtaken helpen we u bij de dagelijkse gang van zaken. Zo kunt u er gerust op zijn dat dit gewoon doorgaat en bespaart u energie voor de leuke dingen. Natuurlijk blijven wij gast in uw woning, maar vraag ons gerust even weg te gaan indien u toe bent aan privacy. Wij maken ons onzichtbaar en schieten pas te hulp wanneer u dat wenst. De regie over de palliatieve zorg houdt u op die manier in eigen handen.

Zorgverlening naar uw wensen

Ons doel is om de kwaliteit van uw leven te waarborgen en om mantelzorgers zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarbij doen we er alles aan om uw wensen te verwezenlijken. Graag horen we van u welke activiteiten u nog zou willen doen. Het is voor ons van groot belang om uw nabestaanden naderhand terug te laten kijken op een periode die weliswaar verdrietig, maar tevens erg waardevol was. De zorgtijden voor de palliatieve thuiszorg kunt u met ons afstemmen. We staan dag en nacht voor u klaar.

Wilt u een afspraak maken met AvantiZorg? Bel naar 085-8881635 en wij kijken met genoegen wat we voor u kunnen beteken met onze palliatieve en terminale zorg. Via het contactformulier bovenaan de pagina vraagt u meer informatie op over onze palliatieve zorg. We helpen u met alle liefde verder binnen Beesd, Culemborg, Geldermalsen, Leerdamen en Tiel.

Meer weten?

Neem contact op met AvantiZorg!