Welkom bij AvantiZorg

Wij zijn het vertrouwde gezicht in de West-Betuwe en zorgen ervoor dat u voelt dat er iemand voor u klaarstaat. Met onze zorgverlening doen wij er alles aan om u zo lang mogelijk in eigen vertrouwde omgeving te houden en om u zoveel mogelijk te laten genieten van het leven.

Zorg voor chronisch zieken bij AvantiZorg

Bij AvantiZorg staat kwaliteit van leven centraal. Vandaar dat we ons ook bij onze zorg voor chronisch zieken in Beesd en de rest van de West-Betuwe op het ontzorgen van clienten richten. Wij laten u nog zoveel mogelijk genieten en zorgen dat u alles uit uw leven haalt wat er in zit.

Het verwezenlijken van uw wensen

De diagnose van een chronische ziekte roept vaak vragen en zorgen op. Toch houdt uw leven hier echt niet op. Wij staan namelijk voor u klaar om uw leven zo prettig mogelijk te maken en om u nog een hoop plezier te bezorgen. Zo bekijken we hoe we het u een stuk makkelijker kunnen maken en nemen we alledaagse levensverrichtingen uit handen om uw energie te besparen. Op deze manier kunt u zich richten op de leuke dingen. Bovendien doen we er alles aan om uw wensen te verwezenlijken. Zijn er bijvoorbeeld bepaalde activiteiten die u graag nog in uw leven onderneemt? Onze medewerkers zorgen ervoor.

Volledige ontzorging

Bij zorg voor chronisch zieken kunt u denken aan zorgverlening bij Parkinson, COPD, artrose, astma, diabetes en epilepsie. Maar ook voor degenen die geestelijk beperkt zijn staan wij klaar. Uiteraard zijn we tevens ervaren met vele andere ziektevormen, waardoor u eigenlijk altijd wel bij ons terecht kunt. Geheel afhankelijk van waar uw behoeftes liggen bieden we u verzorging, verpleging en/of begeleiding. We doen er alles aan om u zo zelfstandig mogelijk te laten leven en daarmee zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Heeft u extra voorzieningen zoals een traplift nodig? Wij ontzorgen u werkelijk op elk gebied, zelfs wanneer het om dit soort zaken gaat.

Maak een afspraak met AvantiZorg door te bellen naar 085-8881635. Via het contactformulier bovenaan de pagina vraagt u meer informatie op. We staan klaar voor Beesd, Culemborg, Geldermalsen, Leerdam, en Tiel.

Meer weten?

Neem contact op met AvantiZorg!