Welkom bij AvantiZorg

Wij zijn het vertrouwde gezicht in de West-Betuwe en zorgen ervoor dat u voelt dat er iemand voor u klaarstaat. Met onze zorgverlening doen wij er alles aan om u zo lang mogelijk in eigen vertrouwde omgeving te houden en om u zoveel mogelijk te laten genieten van het leven.

Zorg op maat door Stichting AvantiZorg verzorgd

Wenst u extra verzorging, verpleging of begeleiding buiten de reguliere zorg om? AvantiZorg staat graag voor u klaar om zorg op maat in Beesd of de rest van de West-Betuwe te verzorgen. Wij passen onze zorgverlening geheel aan op uw wensen en staan dag en nacht voor u klaar.

Volgens uw wensen en behoeften

Wij kunnen u onder meer helpen bij het plannen en organiseren van uw huishouden, bij het begeleiden naar afspraken of zelfs bij uw administratie. Indien gewenst kunnen onze medewerkers boodschappen doen, voor u koken of met u wandelen. Bovendien ontlasten wij mantelzorgers daar waar nodig. Op deze manier hopen wij dat u en uw verzorgers zoveel mogelijk kunnen genieten van het leven én tijd en energie overhouden voor de leukere dingen. Voordat we u bijstaan met onze dienstverlening, komen we eerst bij u thuis langs om uw wensen te bespreken en te kijken wat u nodig heeft. Vervolgens geven we vorm aan onze diensten.

Hetzelfde betrouwbare team

Voor zorg op maat kunt u bijvoorbeeld kiezen wanneer u niet genoeg heeft aan de hoeveelheid zorg die de zorgverzekeraar u heeft toebedeeld. U kunt de extra zorgverlening bekostigen uit eigen portemonnee en combineren met de zorg die u wel vergoed krijgt. Normaal gesproken dient u voor extra zorg een externe partij in te schakelen. Via AvantiZorg krijgt u gewoon hetzelfde betrouwbare en kleinschalige team met medewerkers over de vloer. Hierdoor hoeft u niet opnieuw te wennen aan zorgverleners en voelt u zich vertrouwd.

Bent u geïnteresseerd in de zorgverlening op maat van AvantiZorg? Bel naar 085-8881635 of vul het contactformulier bovenaan de pagina in. We kijken met genoegen wat we voor u kunnen betekenen en komen altijd spoedig bij u terug. Daarbij staan we klaar voor heel de West-Betuwe: van Beesd, Culemborg en Geldermalsen tot aan Leerdamen Tiel.

Meer weten?

Neem contact op met AvantiZorg!